29 balandžio 2012

Įkvėpėjo beieškantiems: Deivydas Praspaliauskas

Iš indų plovėjo – į pripažintus virtuvės meistrus




Deivydo Praspaliausko karjera rutuliojasi kaip kino filme. 23-ejų vaikinas iš Užpalių, padirbėjęs padavėju ir indų plovėju, netrukus įsiveržė į virtuvės meistrų elitą – pripažinimo sulaukė ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje.
Prieš pusantrų metų jis buvo išrinktas geriausiu Lietuvos virėju, o neseniai Londone vykusiose jaunųjų virėjų varžybose pelnė bronzos medalį. D.Praspaliauskas nusileido tik šiuo metu kulinarijos pasaulio madas diktuojančių Švedijos ir Danijos atstovams. Dabar vaikinas iriasi link kito savo tikslo – nuosavo restorano Vilniaus centre.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą